lauantai 14. helmikuuta 2015

Kisapäivä


Tänään hiihdin Hämeen piirinmestaruuksissa 5km vapaalla hiihtotavalla. Kisat järjestettiin Valkeakoskella Korkeakankaalla. Koska nyt täällä seudulla on ihan ookoo lumitilanne (enemmänkin saisi tulla pliis!), ylävitoseksi kutsuttu reitti oli saatu kunnostettua. Tai no, parhaimpien kisasuksieni pohjassa on nyt syvä naarmu, lieneekö ladulla ollut kivi...

Hiihto kulki ihan hyvin. Toki paremminkin olisi voinut mennä, mutta olen viime vuoden ja tämän alkukauden jälkeen alkanut arvostaa jo sitä, että hiihto tuntuu vauhdikkaalta ja hyvältä. Tekniikkaakin olen paljon oppinut, koska olen saanut todella hyvää opetusta!!

Maitohappoja tuli isoista ylämäistä huolimatta vasta viimeisessä töppyrässä, joka voi kuulostaa hyvältä asialta, mutta todellisuudessa säästelin ihan liikaa ensimmäisissä pitkissä ylämäissä, ei ollut oikein isku päällä. Toisaalta on ihan hyvä tulla maaliin fiiliksissä, että jaksaisi vielä jatkaakin paahtamista... Huomenna on sitten perinteisellä sama reitti. Jännittää, mutta jännittää "hyvällä tavalla..."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti