![]() |
Näyttää vähän siltä, mutta maistuu hyvältä. |
1. Laita kulhoon noin 2dl vettä (riippuu siitä, kuinka ison leivän haluat tehdä).
2. Siihen kaada tattarihiutaleita sekoittaen sen verran, että seoksesta tulee kiinteämpää, mutta kuitenkin löysää.
3. Lisää suolaa pieni määrä (riippuen siitä, kuinka suolaista haluat.
4. Laita jotain lievään makeutukseen sopivaa (esim.siirappia, kurpitsahilloa, fariinisokeria tai hunajaa) vähän.
5. Lisää hamppuproteiinijauhetta (johon on leivinjauhe sekoitettu), psylliumia ja porkkanaraastetta niin, että taikinasta tulee kiinteää, mutta ei betonia...
6. Ripottele kookosöljyä leivinpaperille pellille ja kumoa taikina siihen ja levitä melko ohueksi.
7. Paista uunissa 200 asteessa sen aikaa, että taikina ei ole enää märkää.
Ikävä kyllä en painanut tarkkoja määriä ainesosista mieleeni, mutta taikinan koostumuksesta pitäisi nähdä, milloin hamppuproteiinijauhetta ja tattarihiutaleita on suhteessa veteen oikea määrä. Jos taikina on liian kiinteää, lisää vettä ja jos taikina on liian vetelää, lisää jauhetta...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti