lauantai 27. elokuuta 2016

Jalkavaiva parantumassa, flunssa iski...

Otsikossa tiivistyvät viime päivien kuulumiset... Kävin maanantaina lääkärissä nilkkakivun takia. Lääkäri totesi vaivan johtuvan jalkani virheasennosta, joka pitäisi korjata harjoitteilla pikimmiten. Virheasento oli päässyt aiheuttamaan jäykkyystiloja nilkan ja pohkeen alueelle. Olen toisaalta todella helpottunut, ettei kyseessä ollut rasitusmurtuma, mutta ei tuota virheasentoakaan helppo ole korjata.

Olen siis nyt muutaman kerran pystynyt jo juoksua kokeilemaan ja olen nauttinut jokaisesta ottamastani kivuttomasta askeleesta järkyttävän paljon! Olen tehnyt kävely/juoksulenkkejä aamuisin läheisellä pururatapätkällä. Rakastan metsässä liikkumista... Siellä saa olla rauhassa liikenteen melulta. Ainoa haittapuoli on, että kyseinen pururata on vain vähän yli kilometrin mittainen ja sateen jälkeen todella kurainen...

Eilen ja tänään kurkku on tuntunut tosi karhealta ja kipeältä, joten flunssa taitaa olla tuloillaan. En äkkiseltään muista yhtään syyskuun alkua, jolloin en olisi sairastanut flunssaa. Onneksi kuitenkin levolla ja terveellisellä ruoalla flunssa menee yleensä tosi nopeasti ohi!
Lempisuklaa...;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti