lauantai 23. elokuuta 2014

SM-hopeaa N16 3000m!

Aamulla kotona jalat tuntuivat jäykiltä ja olo oli muutenkin raskas. Lähdimme vanhempieni ja pikkuveljeni kanssa kohti Kotkaa. Pelkäsin pilaavani juoksun liialla jännityksellä, eikä kolmen tunnin autossa istuminen ainakaan parantaisi jalkojen raskautta.

Pysähdyimme kerran matkan aikana abc-aseman pihaan ja siellä sain juoksentelemalla, hyppimällä ja venyttelemällä oloani vähän kevyemmäksi.

Kisapaikalla seurailin ensin jännittävää seiväshyppykisaa, missä hypittiin todella huimia korkeuksia! Sitten olikin aika aloittaa lämmittely. Hölkkäilin kentän kiertävää reittiä ympäri, otin muutamia vetoja ja venyttelin.

Kävelemässä kentälle.
Piikkareiden vaihtoa.
Lähtöpaikalla.


Kokoontuminen eli "calling" alkoi puoli tuntia ennen kutakin lajia. Kokoonnuimme telttaan, missä annettiin ohjeita kisaa varten, tarkistettiin numerolaput ja tehtiin nimenhuuto. Sitten meidät päästettiin vielä hetkeksi juoksentelemaan teltan lähistöllä.

Kävelimme jonossa kentälle vaihtamaan piikkareita. Juoksun alkuun oli vielä vartti aikaa, mutta suuri osa ajasta minulla kului piikkarien tuplasolmujen sitomiseen...

Puolivälissä juoksin kolmantena.
Meidät kutsuttiin lähtöviivalle ja lähetettiin matkaan. Jalat alkoivatkin tuntua tosi vetreille ja ensimmäistä kertaa tämän vuoden aikana maltoin lähteä tarpeeksi hitaasti!

2000m kohdalla väliaikani oli tasan seitsemän ja viimeinen tonni kulki 3.38 aikaan. Loppuaikani oli siis 10:38, uusi ennätys! Olen todella onnellinen onnistuneesta kisasta!



Onnellisena maalissa.

Palkintojen jaossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti