sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Havupuiden tuoksua

Kevät on taas täällä. Uskomatonta, miten aika kuluu niin nopeasti! Olisin halunnut talvisten hiihtokelien jatkuvan vielä pitkään. Toisaalta en voi väittää, ettei olisi ihanaa herätä ikkunasta tulviviin auringonsäteisiin, huomata ulkona tarkenevan ilman pipoa ja tuntea auringon hempeän lämmön iholla. Sivuvaikutuksena kevään ihanuudesta ovat katupölyt ja siitepölyt...


Vaikka vielä tykkilumiladuilla pääseekin joissain paikoissa hiihtämään, olen alkanut myös juoksemaan tärkeimpien hiihtokisojen ollessa nyt ohi. Yritän vielä pari viikkoa päästä kuitenkin suuren osan treeneistä tekemään vielä suksilla, siinä toivossa, että osaltani hiihtokausi ei olisi vielä ohi (siitä lisää myöhemmin, kun suunnitelmat selviävät...)

Viime maanantaina juoksin ekan pitkän juoksulenkin pitkästä aikaa. Alku tuntui hiukan jäykältä, mutta noin 40 minuuttia juostuani löysin tuntuman askeleiden keveyteen. Juoksu tuntui niin hyvältä, että epähuomiossani juoksin vähän liian pitkän lenkin. Seuraavana päivänä jalat olivat kipeät ja raskaat. Oli se kuitenkin sen arvoista!

Musiikin puolesta minulla on kiva päivä tiedossa tiistaina Helsingissä! Ensin saan Tanskalaisen selloprofessorin opetusta, sitten on tekniikkatutkinto ja lopuksi soitonopettajani oppilaiden matinea, jossa soitan Tšaikovskin Pezzo Caprizzioson. Niistä lisää tiistain jälkeen... En malta odottaa!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti