maanantai 9. maaliskuuta 2015

Metalliseostyttö



 Jeee!!!! Toinen SM-pronssi tälle kaudelle, tällä kertaa perinteisen 5km kisasta Kokkolasta!

Kisojen piti olla jo tammikuussa, mutta ne siirrettiin huonon lumitilanteen takia viime viikonlopulle... Lämpötilat olivat sulattaneet lähes kaiken lumen, joten kisojen järjestäminen oli vaakalaudalla. Onneksi ladut saatiin kuitenkin kuntoon ja kisat hiihdettyä.

Perjantaina kisapaikalla oli paljon hiihtäjiä testaamassa latua. Viiden kilometrin latua ei saatu kunnostettua, joten kisat hiihdettiin 2,5km reitillä. Reitti kierteli stadionin läheisyydessä, siinä oli paljon mutkia ja muutama mäki.

Lauantaina 5km vapaan kisassa oli tosi raskas olo ja hiihto tuntui (ja varmaan näyttikin) aika tahmealta. Ei oikein ollut isku päällä. Tuloksena oli viides sija. Olen silti tosi tyytyväinen siihen, ei aina voi olla yhtä hyvä päivä... Meille nuorimmille, 17-sarjalaisille palkintona oli suloiset nallet kahdelletoista parhaalle... Matkalla majoitukseen mutustin raakasuklaata (nam!)

Sunnuntaina aamulla olo oli kummallinen, oli pientä pahoinvointia. Pelkäsin, että nyt pikkuveljeni tauti hyökkäisi minunkin elimistööni. Kampesin ylös sängystä ja yritin esittää hyvinvoivaa ja pirteää. Kisapaikalla onnekseni olo parantui ja kisavire astui esiin. Nautin hiihdosta alusta lähtien, etenkin ylämäet tuntuivat pienestä suksien lipsumisesta (jota tapahtui lähes kaikille) huolimatta tosi hyvältä! Maalissa jännitin lopputuloksia ja yllätyin supersuper iloisesti nähdessäni livetuloksista, että olin kolmas!

Lopulta huonosta alusta huolimatta en voi olla tyytymätön tähän hiihtokauteen, olen kokenut niin paljon onnistumisia nyt lyhyen ajan sisällä, toivottavasti moni muukin on!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti